Retourneren

Niet tevreden? Verkeerd besteld? Verkeeld product gekregen?

Uw bestelling terug sturen?

Bij onlinehairproducts.nl is het uiteraard mogelijk om te retourneren. U kunt met elk gewenste bezorgdienst uw pakket terugsturen. Voor het retourneren stellen wij enkele voorwaardes, deze kunt u hier beneden vinden. Tevens leggen wij op deze pagina uit hoe u een bestelling kunt terugsturen.

Retourvoorwaardes

** Niet of niet voldoende gefrankeerde retouren worden niet geaccepteerd.
** De verzendkosten van de retourzending zijn normaliter voor uw eigen rekening tenzij er andere afspraken gelden.
Welke producten kunnen er niet geretourneerd worden:
Is een product niet naar wens? Dan kunt u binnen 14 werkdagen contact met ons opnemen en een ander gewenst product uitkiezen.
** Alle geopende/ gebruikte producten en alle producten waarvan de originele verpakking ontbreekt kunnen nimmer worden geretourneerd. Het product moet indien in verkoopbare staat verkeren. (Het is niet toegestaan om een verbruiksartikel te retourneren hygiëne producten zoals als shampoo, conditioner, styling artikelen, cremes, lichaam lotions of anderen hygiëne producten etc.)
** Wij controleren het geretourneerde artikel zorgvuldig op beschadigingen en gebruikerssporen. Indien deze aanwezig zijn, wordt er geen nieuw artikel opgestuurd. Wilt u het beschadigde of gedragen artikel terug? Dan kan dit tegen vergoeding van verzend- en handelingskosten.
** Wij hebben diverse oudere producten in de ”sale” die al enige schade hebben. Dit zal vermeld zijn. Het is dan ook niet mogelijk om deze producten te retourneren vanwege de goedkope prijs.
** Voor verdere informatie verwijzen wij u door naar onze algemene voorwaarden.

Heeft u vragen over het retourneren?